De 33-jarige radio-dj kondigde in de uitzending aan dat hij vader wordt.
De 33-jarige radio-dj kondigde in de uitzending aan dat hij vader wordt. Rinus van Denderen

Bijzonder moment tijdens Serious Request: dj Frank van der Lende vertelt dat hij vader wordt

22 december 2021 om 17:46 Mensen

AMERSFOORT (ANP) Radio-dj Frank van der Lende wordt vader. Dat maakte hij woensdag bekend tijdens de uitzending in het Glazen Huis in Amersfoort. ,,Mijn verloofde Hanna is zwanger en ik word vader. En ik heb daar zo veel zin in. Ik kan echt niet wachten”, zei de 33-jarige Van der Lende. ,,Het is zo’n wonder, ik ben zo gelukkig.” 

Van der Lende kreeg van zijn collega, goede vriendin en kersverse moeder Eva Koreman een pakketje met een speen, een fles champagne en het mutsje van haar eigen pasgeboren dochter. 

De radio-dj en Koreman, die in het Amersfoortse Glazen Huis kwam vertellen over hoe zij het moederschap ervaart, hielden het allebei niet droog. ,,Het is je zo gegund. Al zo lang als ik je ken weet ik hoe graag je kinderen wilt. En je hebt zo’n vreselijk jaar gehad, je papa en je opa”, zei Koreman in tranen, waarmee ze onder meer verwees naar het overlijden van de vader van Van der Lende in april. ,,Dat dan 2021 dit nog brengt voor jou en Hanna en voor je familie, dat vind ik zo mooi en is je zo gegund.”

Vanuit het Glazen Huis in Amersfoort zamelt 3FM Serious Request nog tot en met vrijdag 24 december geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Ook de redactie van De Stad Amersfoort zet zich daarvoor in door geld op te halen. Draag ook een steentje bij en laat een (kleine) donatie achter op deze pagina. Het totaal opgehaalde bedrag wordt later bekendgemaakt en overhandigd aan Serious Request. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie