Nicolette van Dam en Bas Smit zijn op tour door Nederland en doen daarvoor donderdag ook Amersfoort aan.
Nicolette van Dam en Bas Smit zijn op tour door Nederland en doen daarvoor donderdag ook Amersfoort aan. Instagram @Nederlandheeftalles

Bas Smit en Nicolette van Dam ontdekken Amersfoort

29 april 2021 om 17:40 Mensen

AMERSFOORT Dat Amersfoort de leukste stad van Nederland is, zijn presentatrice Nicolette van Dam en haar man Bas Smit as we speak aan het ontdekken. Het stel deelt in hun story op Instagram beelden van een wandeling door Amersfoort. 

De wandeling brengt de twee langs de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwetoren. En ze scoren ook nog wat te eten bij de Amersfoortse horeca. Eerder vandaag struinde het stel door Spakenburg om vervolgens de trip via Amersfoort voort te zetten. De bewegende beelden zie je op het account van Bas Smit en Nicolette van Dam.


Foto: Screenshot Instagram story @bassmit 

VAKANTIEBOEK Nicolette en Bas zijn in Amersfoort met een reden. Omdat er door de coronamaatregelen eigenlijk vrijwel geen reizen gemaakt kunnen worden naar warme oorden, heeft het bekende duo ervoor gekozen om hun eigen land te (her)ontdekken onder de noemer ‘Nederland heeft alles’. Op de instagrampagina die ze speciaal hiervoor hebben aangemaakt delen zij hun ontdekkingsreis van provincie naar provincie en later verschijnt van hun reis ook een ‘Vakantieboek’.

Door Charella Hulsbosch

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie