Afbeelding
Aangeleverde foto

Amersfoortse maakt nog altijd kans om een K3-meisje te worden: ‘Het wordt nu echt spannend’

8 april 2021 om 19:00 Mensen

AMERSFOORT De Amersfoortse Romy Zimmermann is nog altijd in de race om een K3-meisje te worden. De goedlachse twintiger kreeg donderdagmiddag bericht dat ze door is naar de volgende ronde. 

door Jeroen van der Veer

‘Ik ben officieel door naar de pre-selectie van K3’, dat was de boodschap van Zimmermann aan haar ruim 3000 volgers op Instagram. De inwoonster van Amersfoort kreeg te horen dat zij zich gereed mag maken voor de volgende selectieronde en dat ze een stapje dichterbij haar droom is. 

Twee maanden geleden maakte Klaasje Meijer bekend dat ze, na zes succesvolle jaren, K3 zal verlaten en in totaal kwamen er 23.000 aanmeldingen om haar plaats in de populaire meidengroep over te nemen. Hiervan zijn er 1500 overgebleven en daar zit de 23-jarige Zimmermann dus bij. 

Zij mag eind april deelname aan een nieuwe selectieronde; op 1 mei live auditie doen voor de jury. ,,Als ik door die ronde kom, kom ik op televisie. Het wordt dus nu echt spannend”, aldus de Amersfoortse.

Eerder sprak de redactie van De Stad Amersfoort uitgebreid over de K3-droom van Zimmermann. Dit interview is hier te lezen.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie