Video

Vera Vlogt: ‘Een link gevonden tussen Den Haag en Amersfoort’

12 februari 2024 om 08:28 Mensen

AMERSFOORT De Amersfoortse presentatrice Vera van Brakel begeleidde als vrijwilliger bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid een ‘vloggen voor 50-Plussers’ arrangement. Bij het uitbreken van de coronacrisis is ze zelf gaan vloggen. Inmiddels heeft ze zo’n vierhonderd abonnees en volgers tot in Amerika en Australië.  

Deze week: ,,Mijn twee oudste kinderen werden geboren in Den Haag. Mijn jongste zag het levenslicht in Amersfoort. Het is niet de enige reden dat beide steden in mijn hart zitten. Hoe leuk dan ook dat bij een bezoek aan Den Haag er een onverwachte verbinding was met Amersfoort”, schrijft ze.

Het beeld van ouder worden en ouderen is in Nederland nog steeds vooral negatief. Vera wil met haar vlogs het eenzijdige beeld over ouder worden en ouderen helpen doorbreken. Daarnaast wil ze vooral positieve energie verspreiden. 

Naast haar eigen kanaal op YouTube, interviewde ze voor seniorenorganisatie kbo-pcob bekende Nederlanders. Die vlogs zijn duizenden keren bekeken en hier te vinden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie