Het Meander Ziekenhuis te Amersfoort
Het Meander Ziekenhuis te Amersfoort Lighthouse Productions / Dirk Verwoerd

Verkoop oliebollen Vrienden van Meander voor aanschaf Virtual Reality brillen

Maatschappelijk

AMERSFOORT Dit jaar vindt de oliebollenverkoop van Vrienden van Meander online plaats. Via de website van de stichting kunnen appelbeignets en oliebollen van Patisserie van Gent worden besteld. Baarnse burgemeester Mark Röell, voorzitter van de Vrienden van Meander en, en Frank de Reij, voorzitter van de Raad van Bestuur van Meander, hebben de eerste bestelling geplaatst.

Met de verkoop van de oudejaarslekkernijen hopen de Vrienden van Meander een mooi bedrag op te halen voor de aanschaf van twaalf Virtual Reality brillen. Door deze in te zetten, kan de perceptie van pijn, angst of stress worden verminderd. Doordat de patiënt zich concentreert op de beelden die hij of zij iet worden de hersenen dermate sterk afgeleid dat er minder angstprikkels doorkomen.

BESTELLEN & AFHALEN Oliebollen bestellen kan online via www.vriendenvanmeander.nl. De bestelling kan op woensdag 29, donderdag 30 of vrijdag 31 december worden opgehaald bij het speciale afhaalpunt van Brood & Banketbakkerij van Gent in Winkelcentrum Schothorst, Pieter Stastokerf 42 in Amersfoort.

advertentie