Afbeelding
BDUmedia

Johnny’s Burger wil eenzame ouderen mooie Valentijnsdag bieden

2 februari 2020 om 09:56 Maatschappelijk

AMERSFOORT Ook eenzame ouderen hebben liefde nodig en vooral op Valentijnsdag. Daarom hebben jongerenwerker Ibrahim El-Khalki en Jonny's Burger Amersfoort de handen ineen geslagen. Op 14 februari kunnen veertig eenzame ouderen en/of minder bedeelden bij de eetgelegenheid letterlijk en figuurlijk de warmte opzoeken.

door Jeroen van der Veer

Het is niet de eerste keer dat de twee initiatiefnemers iets willen betekenen voor de maatschappij. Eerder deden zij dit ook al voor ouderen en kregen daarbij gezelschap van burgemeester Lucas Bolsius. Hij zou er op Valentijnsdag hoogstwaarschijnlijk niet bij zijn, maar dat mag de pret niet drukken. 

,,Valentijnsdag hoort een fijne dag te zijn, gezellig samen en niet alleen. Eenzaamheid is een van de grootste uitdagingen in onze samenleving", staat te lezen op Facebook. ,,Daarom trekt Amersfoorter van het jaar, en tevens jongerenwerker, Ibrahim El-Khalki samen op met Johnny's burger. Dit om iets te betekenen voor eenzame ouderen en minder bedeelden. Wij gaan maar liefst 40 Amersfoorters uitnodigen voor een onvergetelijke dag bij Johnny's burger."

Kandidaten kunnen aangemeld worden via de Facebookpagina van Johnny's Burger Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie