Afbeelding
WSP regio Amersfoort

Keurmerk 'inclusieve werkgever' voor Kringloopcentrum

15 november 2019 om 10:42 Maatschappelijk

AMERSFOORT Het keurmerk Inclusief Werkgever van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort is voor de eerste keer uitgereikt aan het Kringloopcentrum Amersfoort - Leusden. Mieke Bleij en Maaike Landheer ontvingen het keurmerk uit handen van accountmanager Jeannet Bijker. Zij kunnen de sticker een mooie plek op het pand geven. 

Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort. Kringloopcentrum Amersfoort - Leusden biedt kansen aan mensen die weer aan het werk willen gaan. Naast betaalde krachten werken vrijwilligers bij het centrum. Daarnaast bieden ze re-integratietrajecten aan en geven ze binnen het project Kansjaar samen met het WSP regio Amersfoort werkzoekenden hulp bij het vinden van een betaalde baan. Daarom mochten ze het keurmerk in ontvangst nemen. 

AMBASSADEUR Het Kringloopcentrum is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt. Het Kringloopcentrum draagt als ambassadeur van het WSP deze boodschap uit en zet zich in voor een sociale arbeidsmarkt.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie