Dierenpark Amersfoort biedt Stichting Present gratis entreekaarten voor dierenpark aan.
Dierenpark Amersfoort biedt Stichting Present gratis entreekaarten voor dierenpark aan. Stichting Present Amersfoort

DierenPark Amersfoort deelt gratis entreekaarten uit aan stichting Present: ‘Hier kunnen we heel veel mensen mee verrassen’

8 april 2024 om 12:07 Maatschappelijk

AMERSFOORT Stichting Present Amersfoort ontvangt voor het seizoen 2024/2025 een groot aantal gratis entreekaarten voor DierenPark Amersfoort om te gebruiken voor diverse projecten. ,,Wij zijn blij met de entreekaarten”, deelt Suzanne Wierenga, coördinator van de stichting. ,,Met dit mooie aanbod kunnen wij heel veel mensen verrassen.”

Wierenga noemt als voorbeeld de zogenaamde Homies Steungezinnen, deze gezinnen delen hun tijd en talenten om daarmee het leven van andere gezinnen en dat van hun eventuele kinderen te verrijken. ,,We zijn bezig een Homiesdag in het dierenpark te organiseren waar men elkaar kan ontmoeten en ervaringen uit kan wisselen.”

De coördinator gaat verder: ,,Tijdens onze dagprojecten, waarbij groepjes vrijwilligers op stap gaan met bewoners of cliënten van zorginstellingen of andere maatschappelijke organisaties, komen deze kaarten ook goed van pas. Tenslotte reserveren we een deel van de kaarten voor onze decemberpakkettenactie. Bij deze actie melden hulpverleners cliënten die wel een steuntje verdienen aan. Vrijwilligers van Present stellen vervolgens een pakket op maat samen. Wat een verrassing zal het voor deze mensen zijn als er kaartjes voor het dierenpark in hun pakket zitten,” aldus Wierenga.

DierenPark Amersfoort wil met het initiatief van toegevoegde waarde zijn voor de samenleving. ,,Door een samenwerking aan te gaan met Present Amersfoort investeren we in maatschappelijk betrokken ondernemen”, aldus Astrid Wassenaar, directrice van het dierenpark.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie