Support Dennis in 2024 - Crowdfunding Steunactie

2 januari 2024 om 22:15 Lokaal Deel je nieuws

Het is 5 december als de politie van Amersfoort met een ambulance van Meander MC voor de deur staat. Er is acute hulp in nood. De werkgever had de politie de week en de dag er voor getipt. De politie kwam en deed wat het moest doen. 

Het is nu bijna een maand later en sindsdien is er werkelijk helemaal niets geregeld. Er zijn wachtlijsten, je wordt niet terug gebeld, je ligt op een stapel dossiers, je schreeuwt om hulp, maar er gebeurt nog steeds helemaal niets. Iedereen is druk met zijn eigen procedures en de AVG wordt vaak gebruikt om vooral niets te doen en uitgebreid uitleggen wat ze niet mogen of willen. Van Veilig Thuis i.v.m. seksueel misbruik door de pedoseksuele vader tot de GGD i.v.m. suïcide (bijna gelukt); van de politie tot de huisarts. Echt werkelijk elke instantie schuift de dossiers zo snel mogelijk naar een andere instantie die het op moeten pakken en het vervolgens niet doen. Gemeente Amersfoort doet ook niets en spreekt zichzelf tegen om een ZZP-er al of niet te kunnen helpen. Het zal herkenbaar zijn voor velen en vast ook de reden waarom PVV, NSC en BBB zo groot zijn geworden. Je krijgt pas hulp als je helemaal niets meer hebt; als je een vluchteling bent of als je niet werkt. De werkenden krijgen deze hulp niet en je mag blijven hopen dat je het ooit wel krijgt nadat je talloze formulieren moet invullen. 

Veel vrienden hebben de actie ondersteund die uit wanhoop is opgezet. Het wordt gedeeld op social media en hopelijk ook in de krant.

Support Dennis in 2024 - Crowdfunding Steunactie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie