Kunstweekend in het Groene Huis 10 en 11 juni
Kunstweekend in het Groene Huis 10 en 11 juni Het Groene Huis / Baadenhuysen&vanLaer

Kunstweekend in het Groene Huis 10 en 11 juni

5 mei 2023 om 15:53 Lokaal Deel je nieuws

Het Groene huis in Schothorst zal op 10 en 11 juni transformeren in een oase van kunst, met als thema ‘Natuur’. Het evenement wordt georganiseerd door Kunstroute Hoogland en belooft twee dagen vol kunst, creativiteit en natuurlijke schoonheid. Het Kunstweekend in Het Groene huis is een van de hoogtepunten van het jaar voor alle kunstliefhebbers van Hoogland en omgeving. 

Dit jaar staat het evenement in het teken van natuur, groen in de stad en duurzaamheid en zullen de kunstwerken zich richten op de natuurlijke wereld om ons heen. Bezoekers zullen een kans krijgen om te genieten van een breed scala aan kunstwerken, variërend van schilderijen en beeldhouwwerken tot fotografie. Allemaal geïnspireerd op de natuur. In en om Het Groene Huis zullen de kunstwerken tentoon gesteld worden. 

Het Groene Huis en Landgoed Schothorst is een fantastisch mooie locatie in het groen, dichtbij station Schothorst en met voldoende (fiets-)parkeergelegenheid voor de deur. Op 10 juni (om 10.00 uur) is de officiële opening van het kunstweekend door Tyas Bijlholt (Wethouder o.a. verantwoordelijk voor kunst, cultuur en evenementen). 

De kunstwerken zelf zijn te bezichtigen op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni van 10.00 tot 17.00 uur. (gratis toegang) Of u nu een kunstliefhebber bent, op zoek bent naar inspiratie of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving en de natuurlijke schoonheid, het Kunstweekend in Het Groene huis is een evenement dat u niet wilt missen. Kom langs op 10 en 11 juni en ontdek de prachtige wereld van de kunst en de natuurlijke wereld.

Iedereen is van harte welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie