Kirsten Paoline König is spraakmakend op het gebied van boekenliefde, getuige de vierde nominaties op rij voor Boekverkoper van het Jaar.
Kirsten Paoline König is spraakmakend op het gebied van boekenliefde, getuige de vierde nominaties op rij voor Boekverkoper van het Jaar. König & Co.

Amersfoortse Kirsten König genomineerd voor Boekverkoper van het Jaar

21 april 2022 om 20:19 Lokaal Deel je nieuws

Amersfoortse Kirsten Paoline König van De Kinderboekwinkel in Amsterdam is genomineerd voor de titel ‘Boekverkoper van het Jaar’ - de vierde keer maar liefst dat ze op de longlist prijkt. Stichting Elspeet, een organisatie voor professionals in het boekenvak, reikt deze prijs jaarlijks uit aan de meest enthousiaste en spraakmakende boekverkoper.

En dat is ze zonder enige twijfel: Kirsten is voor De Kinderboekwinkel niet alleen verantwoordelijk voor de samenstelling van het assortiment, maar ook alle social media: ‘Ik help met heel veel plezier klanten op de vloer in De Jordaan, maar maak ook malle boektok-filmpjes voor TikTok. Je kunt me bovendien zien in ons maandelijkse programma Lees LIVE op het instagram-account @dekinderboekwinkel en in live uitzendingen met vertaler en co-host Maria Postema, waarin we geen enkel aspect van het boekenvak onbesproken laten.

Voor de oudste Kinderboekwinkel van Nederland (est. 1975) zó toonaangevend in het vak te mogen zijn is al geweldig, maar deze vier nominaties op rij zijn toch wel de kers op de taart!’

Slechts de vijf boekverkopers met de meeste stemmen halen de shortlist, dus gun je stadsgenoot Kirsten König die plek, stem dan vóór 20 mei a.s. via de social media van @vlogmissgalore of de website van Stichting Elspeet: http://www.stichtingelspeet.nl. 

Stemmen kan ook via de directe link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXW5pGWi_Q8o_JVHHFNRJ4NvXPAGYPqC_HlzWLoBeBjt9oPQ/viewform

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie