Initiatiefnemers nieuwe Theatergroep Amersfoort
Initiatiefnemers nieuwe Theatergroep Amersfoort Isabelle Scholte

Nieuwe Theatergroep Amersfoort zoekt (nog meer) leden!

16 augustus 2021 om 22:53 Lokaal Deel je nieuws

Vanaf september 2021 is Amersfoort een theatergroep rijker: Nieuwe Theatergroep Amersfoort. Initatiefnemers Sander van der Veeke, Carine de le Cluse en Manon Barendrecht staan te popelen om in het nieuwe theaterseizoen weer op de planken te staan. En ze zoeken nog leden!

Nadat de oude theatergroepen van Manon, Sander en Carine ophield met bestaan wilde zij zich aansluiten bij een nieuwe groep acteurs maar ze kwamen al snel tot de conclusie dat er niet veel aanbod is voor de doelgroep 25-45 jaar.

Het idee is om met een leuke groep jonge mensen theater op de planken te brengen, met bestaande teksten maar ook zelfgeschreven stukken. het liefst met een groep van ongeveer 10 spelers, daarom plaatste zij kort voor de zomervakantie advertenties en hingen posters in de stad. Een paar Amersfoorters hebben hier enthousiast op gereageert, maar er is nog zeker plek voor een aantal leden en ze hopen dat er nog meer aanmeldingen volgen.

Dus ben jij in de leeftijd 25-45 jaar, woon je in Amersfoort, heb je podiumervaring en vindt je het leuk om op projectbasis je aan te sluiten bij een enthousiaste groep theatermakers: meld je aan via nieuwetheatergroepamersfoort@gmail.com
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie