Lida , Marianne, Let en Pauline ontvangen van bestuursvoorzitter Hans Gelauff bloemen voor het 1000 ste zelfgemaakte mondkapje.
Lida , Marianne, Let en Pauline ontvangen van bestuursvoorzitter Hans Gelauff bloemen voor het 1000 ste zelfgemaakte mondkapje. Petra Eigenhuis

1000ste mondkapjes voor Terre des Hommes

lokaal Deel je nieuws

Vorige week was er een mijlpaal bij Terre des Hommes Amersfoort. Het 1000 ste  zelfgemaakte mondkapje werd verkocht. Een unieke prestatie van 4 vrijwilligers die vanaf juni bijna dagelijks achter de naaimachines hebben gezeten. Elke keer weer met andere patronen en kleuren, geen mondkapje is hetzelfde. Met de opbrengst van bijna 5000 euro worden projecten gesteund tegen kinderuitbuiting.

 

Het bestuur heeft dit initiatief van Lida en de enthousiaste omarming van dit project door Marianne, let en Pauline zeer gewaardeerd. Reden om deze dames in het zonnetje te zetten met een bloemenhulde. 

De dames zijn enthousiast en gaan door met hun werk. Elke dag nieuwe exemplaren in de winkel van Terre des Hommes Amersfoort op de Kamp 79 , vlakbij de stier.  

 

Winkeltijden zijn aangepast ivm corona.

 

advertentie