Hospice Dôme
Hospice Dôme www.hospicedome.nl

Hospice Dôme viert 20-jarig jubileum

15 april 2024 om 09:38 Lokaal Deel je nieuws

Persbericht: Hospice Dôme viert 20-jarig jubileum

Plaats: Amersfoort

Op 16 april 2024 is het precies 20 jaar geleden dat Hospice Dôme in Amersfoort haar deuren opende. Sinds 2004 is Hospice Dôme een warm en gastvrij huis met deskundige zorg voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten. Het jubileum wordt op feestelijke wijze gevierd met alle medewerkers.

Toewijding aan kwaliteit en zorgzaamheid

De hospicearts en een team verpleegkundigen met een specialisatie in palliatieve zorg zijn verantwoordelijk voor de zorg. Zij worden ondersteund door zorgkundigen en speciaal opgeleide vrijwilligers. Daarnaast is er psychosociale ondersteuning beschikbaar.

Een plek van warmte en verbinding

Gedurende de afgelopen twee decennia heeft Hospice Dôme een reputatie opgebouwd als een plek van warmte en verbinding, waar persoonlijke aandacht samengaat met hoogwaardige professionele zorg. Door een combinatie van betrokkenheid, compassie en expertise creëert het team van Hospice Dôme een omgeving waar gasten en hun naasten zich welkom en ondersteund voelen.

Een blik op de toekomst

Terwijl Hospice Dôme het 20-jarig jubileum viert, kijken ze ook naar de toekomst. Het hospice blijft zich inzetten voor het bieden van de best mogelijke zorg aan degenen die dit het meest nodig hebben. Met het team van toegewijde en kundige professionals en vrijwilligers zal Hospice Dôme blijven streven naar verbetering en innovatie in de palliatieve zorg.

Voor meer informatie over de zorg in het hospice kunt u de website van Hospice Dôme bezoeken: www.hospicedome.nl

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over Hospice Dôme en het 20-jarig jubileum kunt u contact opnemen met info@hospicedome.nl . 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie