Atelier Mardoe Painter
Atelier Mardoe Painter foto: Henk van den Bosch

OPEN ATELIERS SILICIUMWEG

11 april 2024 om 19:59 Lokaal Deel je nieuws

Op zondag 21 april 2024 tussen 13.00 en 17.00 uur openen de kunstenaars van de Siliciumateliers hun deuren voor publiek.

Een unieke gelegenheid om recent werk te aanschouwen maar bovenal in gesprek te gaan met de kunstenaars en andere bezoekers over het werk en de werkwijze.

In bedrijfsverzamelgebouw ‘De Birkt’ op de Isselt bevinden zich op de bovenste verdieping een tiental kunstenaarsateliers. Hier werken al jaren een aantal individuele kunstenaars gestaag door aan een interessant oeuvre.

Opnieuw stellen de kunstenaars hun ateliers open voor publiek. Eerdere edities werden goed bezocht en ook nu tonen de kunstenaars graag hun werkplek en recente werken. 

Werk van deze kunstenaars is regelmatig te zien op exposities en manifestaties in binnen- en buitenland. Deze zondag heeft het publiek de kans de kunstwerken te aanschouwen op de werkplek – een ‘kijkje in de keuken’ van de kunstenaar. Uiteraard staat er op verschillende plekken een hapje en een drankje gereed.

Deelnemende kunstenaars zijn: Annemieke Alberts, Paul Alstein, 

Henk van den Bosch, André Groothuizen, Marjolein van der Heide, 

Diane Kelderman, Philip Knipscheer, John Konijn, Bob Kovel, Jolanthe Lalkens, Martin Luijendijk, Mardoe Painter, Anne Marie Spijker.

Meer informatie is te vinden via www.siliciumateliers.n

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie