Bridgen bij BC Nimmerdor
Bridgen bij BC Nimmerdor BC Nimmerdor

Bridgen in Amersfoort-Zuid

30 maart 2024 om 19:44 Lokaal Deel je nieuws

Gezellig een avondje bridgen in Amersfoort Zuid?

Dat kan bij Bridgeclub Nimmerdor!

De bridgeclub Nimmerdor is in 2002 opgericht. Zij organiseert iedere donderdagavond een bridgeavond voor haar leden. Deze vinden plaats in de gezellige ontmoetingsruimte van het appartementencomplex voor senioren van de woongroep Nimmerdor aan de Kamerlingh Onnesstraat. 

Bridgeclub Nimmerdor is een recreatieve bridgeclub, waar gezelligheid voorop staat. Dat neemt niet weg dat de club over professionele middelen beschikt voor de score-berekening van de zogenaamde bridge-zitting van een avond. Op elke bridgetafel staat een kastje waarin na elk gespeeld spel de resultaten worden ingevoerd. Het bridge-programma op een laptop levert direct na het laatst gespeelde spel de einduitslag. We houden de uitslagen over de weken niet bij; ofwel we spelen geen competitie. De bridgeavond begint om 19.30 uur, met halverwege de avond een pauze van een kwartier. De eindtijd is circa 22.30 uur.

De bridgeclub telt momenteel ongeveer 20 leden, maar zou graag het ledental willen uitbreiden. Ook spelers die al langere tijd niet meer hebben gebridged of nog weinig ervaring hebben opgedaan, zijn van harte welkom. 

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met:

Mevr. A. Dekker  - Tel. 06 23 42 52 53

of,

Dhr. J. Jilderda   - Tel.06-53919482

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie