Afbeelding
Capricciosa

Concert Wintervlucht en Lentevleugels door Vrouwenkoor Capricciosa

27 maart 2024 om 17:58 Lokaal Deel je nieuws

Wintervlucht en lentevleugels

Concert door Vrouwenkoor Capricciosa, 14 april 2024 

Op 14 april kan het nog winters aanvoelen, maar het kan ook al prachtig lenteweer zijn. Het koor verlaat tijdens het concert al zingend de winter en maakt een muzikale vlucht naar de lente. De vogels zijn daarbij onze gidsen. Kwetterend, fluitend en zingend komen diverse vogels aan bod, natuurlijk ook de nachtegaal die het mooiste zingt van allemaal. 

Talloze componisten hebben zich laten inspireren door de verschillende seizoenen en door vogels en hun gezang. Wij hebben gekozen voor werken van o.a. Elgar, Bártok, Brahms en Dvořák. Ook eigentijdse componisten als Ešenvalds, Hepplewhite en Quartel komen aan bod. 

Het belooft een afwisselend en bevlogen programma te worden. We zingen deels a capella en worden voor het overige begeleid door Michel Xie aan de piano en Miriam Veeger en Alessandra Sordo-Sànchez op viool. Het geheel staat onder leiding van Gonny van de Maten.

U bent van harte welkom op 14 april in de Johanneskerk, Westsingel 30 te Amersfoort. Aanvang 15.30 uur (kerk open vanaf 15.00 uur) Toegang €16,- incl. consumptie.


Reserveren kaarten via concert@capricciosa.nl

Zie ook: www.capricciosa.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie