overhandiging van de polo's
overhandiging van de polo's fotografie Klaas Blokhuis

Bouwonderneming Van Bekkum sponsort het Spakenburgs Visserskoor.

26 maart 2024 om 15:20 Lokaal Deel je nieuws

Maandagavond 25 maart werd door de directeur Job Schouten van Bouwonderneming Van Bekkum b.v. uit Amersfoort aan het Spakenburgs Visserskoor polo shirts overhandigd. De witte shirts zijn op een nette manier versierd met het logo van het Visserskoor en logo van het bouwbedrijf. 

De shirts werden na enkele korte toespraken in ontvangst genomen door de voorzitter van het koor waarna de sponsor werd bedankt met een Spakenburgs hart en een bos bloemen voor deze prachtige sponsoring.

Bouwonderneming van Bekkum bv is een hecht familie bedrijf waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat in een bedrijf wat al meer dan 100 jaar bestaat. Jan van Bekkum uit Hooglanderveen is in 1923 zijn klus- en bouwbedrijf gestart. In de loop der jaren zijn drie van zijn zonen in het bedrijf gekomen en is de groei gestaag door gegaan naar een middelgroot bedrijf. In de jaren tachtig van de vorige eeuw heeft een van zijn kleinzoons, Andre van Bekkum het bedrijf overgenomen. De eigen ontwikkeling van projecten heeft toen ook een vlucht genomen waarbij ook grote projecten niet werden geschuwd. In 2023 is het bedrijf overgenomen door zijn schoonzoon Job Schouten. 

De Bouwonderneming is niet gericht op de 13 in een dozijn standaard woningen maar heeft de focus gelegd op unieke projecten en werkt daardoor ook veel in het zogenaamde CPO (Collectief Particulier Opdrachtgevershap). Deze worden samengesteld door groepen mensen die het plan hebben om ergens een aantal woningen of appartementen te bouwen en dan gezamenlijk ook opdrachtgever zijn. Vervolgens wordt er een aannemer gezocht die in bouwteam wil meedenken om tot de ontwikkeling en uitvoering te komen. 

Het Spakenburgse Visserskoor bestaat uit 58 mannen, zangers en muzikanten en bestaat in oktober van dit jaar alweer 30 jaar. Dit gaat gevierd   worden met een groots jubileum concert en feestavond begin november. De kosten om alles geregeld te houden zijn hoog en ook mede daarom is het koor zeer verheugd met de mooie aanvulling op hun kleding, welke bij optredens en evenementen in de regio ook met trots zal worden gedragen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie