Kunstwerken tijdens Nulllll
Kunstwerken tijdens Nulllll Nulllll

Tweede editie kunstbeurs Nulllll in Amersfoort

Kunst Deel je nieuws

Van 4 t/m 6 oktober 2019 vindt in Amersfoort de tweede editie van de kunstbeurs NULLLLL plaats. Na de succesvolle eerste editie in 2018 wordt de beurs opnieuw opgezet in De Nieuwe Stad. In deze oude Prodentfabriek staan maker én liefhebber, kunstenaar én bezoeker centraal. De beursvloer is inmiddels volgeboekt. Ruim 100 (inter-)nationale professionele en net afgestudeerde kunstenaars zullen hun opwachting maken. Het aanbod komt uit verschillende kunstdisciplines waaronder schilderkunst, fotografie, keramiek, installaties en brons. De beurs is geopend op vrijdag van 18:00 – 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 11:00 – 17:00 uur.

?NULLLLL wordt georganiseerd door Jeroen Hindriks en Hilma Hindriks. Met hun bedrijf DraumList hebben zij veel ervaring met het organiseren van exposities. Het tweetal werkt op eigenzinnige wijze vanuit het standpunt dat zij op gelijke voet met de kunstenaars staan en dat zij in gezamenlijkheid een mooie kunstbeurs organiseren die toegankelijk is voor een breed publiek. Het persoonlijke contact van de organisatie wordt door de kunstenaars zeer gewaardeerd. Net als in 2018 vloeien de entreegelden van de beurs deels terug naar de kunstenaars.

De opzet van de beursvloer heeft dit jaar een nieuwe indeling gekregen en zal opnieuw onconventioneel zijn. Bij DraumList vindt de bezoeker geen rechttoe rechtaan indeling, maar een speelse opzet waarin je kunt ronddwalen. De opening van de beurs vindt plaats op vrijdag 4 oktober om 18:00 uur waarbij de Amersfoortse band Plastik.Soldiers een feestelijk optreden zal verzorgen.

Kunstenaars
Op de beurs in oktober zijn onder anderen de volgende kunstenaars te zien: Miss Magenta (schilderkunst), Gallery 54 (verschillende kunstuitingen), Ann Dierckx (beeldhouwkunst), Pou-Belle Design (plastic design art), Ruben Stallinga (geometrische art), Franco Meloni (tekenkunst), Jorg de Vos (schilderkunst), Daniele Scauso & Sophie Conin (mixed media) en Theo Schouten (geometrisch abstract).

Kunst, workshops en meer
Behalve dat er tijdens NULLLLL veel kunst bewonderd kan worden, ziet men ook hoe kunstenaars ter plekke aan het werk zijn.Er kunnen tevens lezingen, mini-workshops en films worden bijgewoond.

Data - 4, 5, 6 oktober 2019
Locatie - De Nieuwe Stad, Prodentfabriek, Oude Fabrieksstraat 20, 3812 NR Amersfoort
Entree - € 7,50 online en € 10 aan de deur
Informatie - www.nulllll.com

advertentie
advertentie