Micheline Paffen (links) en Maarten Flikkema werden ondervraagd door presentatrice Conny van den Bor.
Micheline Paffen (links) en Maarten Flikkema werden ondervraagd door presentatrice Conny van den Bor. Erik van Venetië

Terugkijken of luisteren: Duodebat tussen Micheline Paffen (CDA) en Maarten Flikkema (VVD)

9 maart 2022 om 09:54 Gemeenteraadsverkiezingen

AMERSFOORT de lijsttrekkers Micheline Paffen (CDA) en Maarten Flikkema (VVD; hij verving Kees Kraanen) debatteerden gisteravond (donderdag 3 maart), onder leiding van presentator Conny van den Bor, in het Eemhuis in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. Onder de noemer Politiek33: Het Duel worden de komende dagen alle Amersfoortse en Leusdense lijsttrekkers aan de tand gevoeld over onderwerpen die in de verkiezingscampagne een rol spelen. 

De serie is een initiatief van Golfbreker Radio, RTV Utrecht, BDUmedia (Leusder Krant en De Stad Amersfoort), De Stadsbron en bibliotheek Eemland. De debatten worden ‘live’ uitgezonden, maar zijn ook integraal terug te luisteren. Bijvoorbeeld via de site van RTV Utrecht.

De komende dagen komen nog aan de beurt: Hans Bol (ChristenUnie) en Hugo Kruyt (SP) op woensdag 9 maart onder leiding van Roelof Meijer. Tyas Bijlholt (D66) en Menno Fousert (Amersfoort 2014) sluiten week 2 af op vrijdag 11 maart (onder leiding van Roelof Meijer). De afsluitende sessie is voor Astrid Janssen (GroenLinks) en Christian van Barneveld (Partij voor de Dieren). Zij debatteren onder leiding van Conny van den Bor. 

De debatten beginnen steeds om 19.00 uur en zijn onder meer live te beluisteren via Golfbreker radio.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie