Jojo Rabbit
Jojo Rabbit De Lieve Vrouw

Filmprogramma De Lieve Vrouw do 2 tm wo 8 jan

Film Deel je nieuws

PREMIÈRES & NIEUW

JOJO RABBIT | TAIKA WAITITI

Jojo Rabbit is een mix van klucht, fantasie, en drama over het opgroeien en volwassen worden van de jongen Jojo Betzler in het Nazi-tijdperk.

THE CAVE | FERAS FAYYAD

Een aangrijpende documentaire van Feras Fayyad (‘Last Men in Aleppo’) over moedige vrouwelijke dokters in een ondergronds ziekenhuis in Syrië. Hoe houdt het ziekenhuispersoneel zich staande in de moeilijke werkomstandigheden?

LA BELLE ÉPOQUE | NICOLAS BEDOS

Door een nieuw soort nostalgie-vermaak kan zestiger Victor de onvergetelijke week waarin hij zijn grote liefde veertig jaar geleden ontmoette opnieuw beleven.

AQUARELA | VIKTOR KOSSAKOVSKY

Zin in een Nieuwjaarsduik zonder koud en nat te worden? Laat je overspoelen door deze spookachtig mooie documentaire over water. Een cinematografisch spektakel met indrukwekkende beelden en overweldigende muziek.

SPECIALS

EXLUSIEF  

WO 8 JAN 15:00 & 19:15 UUR 

ELVIS: THAT'S THE WAY IT IS (1970) | DENIS SANDERS

Speciaal voor de 85ste verjaardag van Elvis Presley halen wij iets moois uit de archieven: ‘Elvis: That's the Way It Is’. Deze muziekdocumentaire volgt de voorbereiding van het legendarische concert van Elvis in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970.

THE ROYAL BALLET

ZO 5 JAN 12:00 UUR

DE NOTENKRAKER (ENCORE)
Op kerstavond beleeft Clara een magische reis naar het Koninkrijk der Snoep. Het is weer tijd voor de populairste balletklassieker ooit: ‘De Notenkraker’!

> Bekijk het hele filmprogramma op www.lievevrouw.nl

advertentie