Afbeelding
Festifoort Festival

Kaartverkoop van Festifoort Festival in Amersfoort weer van start

Evenementen

AMERSFOORT Deze zomer vindt op zaterdag 25 juni de zevende editie plaats van Festifoort Festival (14.00 tot 23.00 uur) op het evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. ,,Van House, Techno, Hiphop en RnB gaat ons hartje sneller kloppen, maar vóóral behouden wij onze gezellige en intieme sfeer”, belooft Rowan Frijhoff. ,,Voeg hier een zomerse dag aan toe, samen met blije mensen, en je hebt Festifoort Festival.”

,,Na twee jaar stilte is onze drang om het gaafste festival van Amersfoort weer te organiseren nog groter geworden. We zijn niet het grootste festival, maar wel het leukste en gezelligste. We nemen alles met een knipoog en we voegen extra veel gekkigheid toe.” De organisatoren willen hiermee bereiken dat het festival vooral als gezellig, gek en intiem wordt ervaren. Er is een uitgebreid randprogramma en bezoekers mogen zomerse attributen meenemen, zoals opblaasdieren en bellenblaas. Er is een dresscode: zomers met een knipoog. Denk hierbij aan gekke accessoires, zoals een roze bril, een hippe pet, of een gekleurde, zomerse blouse.

We nemen alles met een knipoog en we voegen extra veel gekkigheid toe

OPKOMENDE DJ’S ,,Om goed te vieren dat we terug zijn gaan we de bezoekers dit jaar extra in de watten leggen.” De organisatoren van Festifoort Festival willen blijven vernieuwen en kijken naar de trends van het moment. Daarom hebben ze gekozen om verschillende muziekgenres te verwerken in het programma, waar vooral veel opkomende dj’s worden geboekt.

SUPER ZWOEL Deze zomer gaat Festifoort voor de derde keer de samenwerking aan met het Amersfoortse concept Super Zwoel. Super Zwoel verzorgt dit jaar een groter podium dan voorheen en brengt een mix van R&B, Hiphop, 90’s en 00’s; herkenbare muziek en dansbaar voor iedereen. Super Zwoel is onder meer bekend van de uitverkochte feesten in de Fluor. 

De intieme en gemoedelijke sfeer moet gewaarborgd blijven

ON9EKEND Naast Super Zwoel werkt Festifoort dit jaar ook weer samen met On9ekend, juist bekend om zijn techno-feesten. Na acht jaar van uitverkochte in- en outdoor edities hebben de jongens van On9ekend een eigen podium tot hun beschikking.

Festifoort mikt dit jaar op 3.500 bezoekers. Veel meer bezoekers willen de organisatoren niet: ,,De intieme en gemoedelijke sfeer moet gewaarborgd blijven.” 

De kaartverkoop is gestart. De Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Ook de reguliere kaarten zijn naar verwachting, binnen enkele weken uitverkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via www.festifoort.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie