Serious Request vestigt zich dit jaar in Amersfoort en gaat fondsen werven voor het Wereld Natuur Fonds.
Serious Request vestigt zich dit jaar in Amersfoort en gaat fondsen werven voor het Wereld Natuur Fonds. Ben Houdijk

Serious Request gaat actie voeren vanuit Amersfoort

13 juli 2021 om 13:10 Evenementen

AMERSFOORT Het Wereld Natuur Fonds (WWF) is de nieuwe partner van 3FM Serious Request. Dit heeft dj Sander Hoogendoorn dinsdag bekendgemaakt in de NPO 3FM-ochtendshow Sanders Vriendenteam. Het precieze doel, de exacte locatie en welke dj’s in actie komen wordt later onthuld. Wel is al bekend geworden dat 3FM Serious Request zich dit jaar vestigt in Amersfoort. 

In de week voor kerst zet 3FM zich traditiegetrouw in voor het goede doel en dit jaar zetten de dj’s zich samen met heel Nederland in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het WWF. Ook het samenbrengen en verbinden van mensen wordt, als de coronamaatregelen het toelaten, weer een belangrijk onderdeel van de actie. Bij de afgelopen twee sobere edities was het ontvangen van publiek door de geldende maatregelen niet mogelijk. Tijdens deze editie wordt weer 24 uur per dag live radio en online content gemaakt.

Sharid Alles, zendermanager NPO 3FM: ,,Het klimaat is een flinke bron van zorg voor heel veel mensen en leeft enorm bij de 3FM-community. Het was voor ons dan ook logisch om voor een partner te gaan die zich met de thema’s klimaat en natuur bezighoudt.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie