Uitgesteld CJVV 100 jaar feest gaat wederom niet door i.v.m. coronamaatregelen!

1 maart 2021 om 13:05 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Komende maand bestaat CJVV 101 jaar. Het 100 jarig jubileumfeest van vorig jaar hebben we doorgeschoven naar 2021, maar kan ook nu niet plaatsvinden. Helaas is de coronapandemie nog niet voorbij, er zijn nog steeds maatregelen nodig om het virus in te dammen en kan de club nog steeds geen feest met elkaar vieren. CJVV heeft zo uitgekeken naar het 100 jarig bestaan en alle daarbij horende geplande activiteiten. Een 100 jarig bestaan is niet niks. Het voelt nu dubbel zuur dat CJVV nog steeds niet met elkaar dit feestelijke moment kan beleven. Een feestje op 1,5m afstand en allerlei andere regels is volgens CJVV geen écht feestje. Later wordt er een afgeslankt feestje georganiseerd in de kantine van de club.

De geplande loterij wordt doorgeschoven naar een later moment, evenals de uitreiking van het speciaal gemaakte jubileumboek aan burgemeester Bolsius. Hou hiervoor de site van CJVV goed in de gaten.(www.cjvv.nl).

De club schrijft: We bestaan op 20 maart 2021 al 101 jaar, in goede en slechte tijden heeft CJVV standgehouden. Ook deze coronapandemie krijgt ons CJVV’ers er niet onder! Laten we het hoofd omhoog houden, elkaar digitaal opzoeken waar mogelijk en hopen dat we snel met elkaar het glas kunnen heffen op onze prachtige club!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie