Lid Fotokring Eemland
Lid Fotokring Eemland Thijs Kupers

De expositie van de Amersfoortse fotoclubs in het Rietveldpaviljoen laat talent en diversiteit zien

Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Van donderdag 3 t/m vrijdag 18 december is een mooie selectie foto’s van leden van vier Amersfoortse fotoclubs te zien in het Rietveldpaviljoen. Curator Diana Bokje selecteerde foto’s van leden van Fotokring Eemland, ZoneV, Fotogroep deeez! en Fotoclub Keistad. Deze samenwerking van de fotoclubs en 033fotostad levert een expositie met een verrassende diversiteit, die verwondert, inspireert, ontroert of een glimlach op je gezicht tovert. Het geheel bestaat uit 32 prachtige foto’s aan de muur en 44 foto’s op een groot beeldscherm.

Veel typen fotografie zijn vertegenwoordigt, zoals portret, landschap, natuur en architectuur. Voor iedereen in Amersfoort en omgeving, die geïnteresseerd is om zijn of haar fotografie op een hoger niveau te krijgen, is deze expositie een must. Ieder weekend is er gelegenheid om kennis te maken met exposerende leden van de vier fotoclubs.

Het Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8 te Amersfoort, is geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.  De entree bedraagt € 3,50. In verband met de corona-maatregelen moeten bezoekers via de website 033fotostad.com vooraf een tijdslot reserveren.

Lid Zone V
advertentie