HWS2019
HWS2019 Foto Moque

Hooglandse Wintersferen 2019; groot succes!

Evenementen Deel je nieuws

De zevende editie van de Hooglandse Wintersferen op 13 december jl, was een groot succes. Ondanks het feit dat de weergoden de organisatie niet echt goed gezind waren, trok het winterse evenement alsnog ruim 3.000 bezoekers!

De mooie ingrediënten van De Hooglandse Wintersferen stonden wederom garant voor een prachtig evenement. De duizenden sfeervolle lichtjes in de tuin en de prachtig verlichtte kerstmarkt, zorgde voor een schitterend aangezicht in en rondom de St. Martinuskerk in Hoogland. Maar er was meer: kampvuren, kunstbeleving, gedichten en creativiteit. Zang en koren in de kerk en gezellige horeca op het ontmoetingsplein. En overal was er volop gelegenheid tot bezinning, ontmoeting en een goed gesprek.

Henk van Middelaar, voorzitter: “Het was weer prachtig om te zien hoe mooi De Hooglandse Winstersferen zijn vormgegeven. Met hulp van vele vrijwilligers en sponsoren is weer keihard gewerkt aan een prachtig evenement met duizenden lichtjes. Als je dan alle bezoekers ziet genieten en met elkaar samenkomen, dan mag je spreken van een groot succes!”.

Ook in 2020 zal er weer een Hooglandse Wintersferen zijn: vrijdag 11 december 2020 kunt u alvast in de agenda reserveren.

Over Hooglandse Wintersferen:
Hooglandse Wintersferen werd in 2013 voor het eerst georganiseerd in en rondom de Sint Martinuskerk in Hoogland. Het is een mooi Hooglands evenement dat gericht is op de beleving.  Samenwerken, vanuit eigen kracht, met aandacht en liefde voor elkaar: dat zijn de speerpunten van Hooglandse Wintersferen. Op vrijdag 13 december 2019 zal de 7e editie van dit evenement plaatsvinden. U kunt dan weer genieten van een sprookjesachtig, winters evenement. Het kerstverhaal, wensen, kunst en licht, zang en muziek, kerstmarkt, knutselen, glühwein en warme chocolademelk, Het zijn de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagd evenement op een prachtige locatie: in en rondom de Sint Martinuskerk in Hoogland.

HWS2019
HWS2019
advertentie