Afbeelding
pixabay

‘Telefoon roodgloeiend bij Amersfoorts privéhuis House of Dreams’

18 mei 2021 om 14:54 Corona

AMERSFOORT De deuren van de bordelen mogen weer open op woensdag 19 mei. Na vijf maanden van sluiting door de corona-lockdown, mogen sekswerkers weer aan de slag en gaan privéhuizen ook weer open. Het privéhuis House of Dreams in Amersfoort krijgt naar eigen zeggen al veel telefoontjes en e-mails van klanten die graag met hun favoriete sexy dame willen afspreken.

,,De dames kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan. Vorige week hebben we op onze website gelijk vermeld welke dames weer terug komen, sindsdien is de telefoon niet meer gestopt met rinkelen en zijn onze mailboxen ontploft omdat klanten een afspraak wilde maken”, zegt eigenaar Raymond in een persbericht. Hij verwacht dan ook grote drukte bij zijn privéhuis op de dag van opening: ,,Van sommige dames is de agenda al de hele dag gevuld met afspraken, maar er zijn meerdere dames die wel een gaatje vrij hebben. We verwachten veel aanloop op woensdag en kijken daar met plezier naar uit.”

GEEN REGISTRATIE Klanten kunnen gewoon langskomen, er hoeft geen afspraak vooraf gemaakt te worden zoals dat bij andere contactberoepen wel moet: ,,Maar we controleren natuurlijk wel of de klant klachten heeft, dan mag hij niet naar binnen. We kunnen ook de temperatuur controleren en we hebben bij de ingang en op de kamers desinfecterende zeep. Hygiëne is bij ons altijd belangrijk, dus ook nu besteden we daar goed aandacht aan.” Klanten hoeven zich niet te registreren: ,,De privacy van de klanten moet worden gewaarborgd en het RIVM heeft sekswerk dan ook uitgezonderd van de registratie.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie