Afbeelding
Kringloopcentrum Amersfoort

Kringloopcentra weer open op aangepaste tijden

Corona Coronavirus

AMERSFOORT De winkel én inbreng van de Kringloop Amersfoort en Leusden zijn sinds maandag 20 april weer beperkt open in op doordeweekse dagen van 12.00 tot 16.00 uur. In het bijzonder voor de mensen die op dit moment hun herbruikbare spullen niet meer kwijt kunnen of die zelf betaalbare spullen, kleding of huisraad nodig hebben.

Er zijn binnen en buiten bij zowel de inbreng als de winkels een aantal aanpassingen gedaan zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd en klanten en medewerkers zo veilig mogelijk met elkaar om kunnen gaan. Kringloop Amersfoort was afgelopen week al heel voorzichtig en beperkt open en dit is volgens hen 'heel goed en gecontroleerd' verlopen. Daarom is vanaf heden Kringloop Leusden ook beperkt weer open.

TEXTIELCONTAINERS DICHT Vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus worden de verzamelcontainers voor textiel vanaf maandag 20 april tijdelijk gesloten. ,,De afzetmarkt voor textiel is nagenoeg stil komen liggen. En capaciteit en opslagruimte van het kringloopcentrum zelf zitten aan hun top." Het kringloopcentrum verzoekt daarom het publiek om de zak met kleding, die men normaal naar de kledingbak of de kringloopwinkel brengt, voorlopig thuis te bewaren totdat de containers weer open kunnen. ,,Er is dan waarschijnlijk meer dan ooit behoefte aan tweedehandskleding."

Uitgebreide informatie over welke regels er op dit moment gelden staat op de website van het Kringloopcentrum: www.kringloopamersfoortleusden.nl.

advertentie