Afbeelding
Caspar Cruse Van Adrichem

Amersfoorter graffitikunstenaar laat zich niet kisten

12 april 2020 om 13:58 Corona

AMERSFOORT Graffitikunstenaar Caspar Cruse Van Adrichem heeft zich na de teleurstelling van vorige week herpakt en Amersfoort opnieuw een mooi kunstwerk gegeven. Bij de skatebaan werd vorige week zijn 'Fuck Corona' vernield, maar nu siert op diezelfde plek een grote beer met in zijn hand een hart. 

door Jeroen van der Veer

,,Ik heb dit gespoten om iedereen een hart onder de riem te steken", is de Amersfoortse graffitikunstenaar duidelijk. ,,In totaal ben ik er zo'n zes uur mee bezig geweest."

De levensgrote beer is gespoten op een van de muren bij het skatepark in Vathorst en is vanaf de wegkant uitstekend te zien. Eerder spoot Van Adrichem op deze muur een 'Fuck Corona', maar beginnende graffitispuiters spoten een ander werk eroverheen.

Bang dat dit opnieuw gaat gebeuren is de Amersfoorter niet. ,,Als ze respect voor mijn graffitikunst hebben, gaan ze er niet overheen."

De inwoner van Amersfoort heeft in meerdere steden zijn graffiti-kunsten vertoond. Zo siert zijn werk ook in Den Haag en ook dit kunstwerk is Corona-gerelateerd. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie