Afbeelding
Bibliotheek Eemland

Speciale Sinterklaas voorleesfeestjes bij de Bibliotheek Eemland

11 november 2022 om 11:34 Activiteiten

AMERSFOORT De Sint is weer in het land en daarom organiseert de Bibliotheek Eemland in de maanden november en december voorleesfeestjes in de verschillende vestigingen. Het boek dat wordt voorgelezen is Prinses Arabella en de Sint. Op zondag 27 november om 15.00 vind het voorleesfeestje plaats in Bibliotheek het Eemhuis. In de Bibliotheek Vathorst vind het voorleesfeestje op donderdag 1 december plaats om 15.00. Zaterdag 26 november om 11.00 wordt er voorgelezen in Bibliotheek Hoogland.

Het verwende prinsesje Arabella heeft maar één wens voor pakjesavond: ze wil Sinterklaas zelf. En Arabella krijgt altijd haar zin. Maar hoe moet het dan met de cadeautjes voor alle andere kinderen? Dit boek is voor kinderen vanaf 4 jaar. Na het voorlezen wordt er nog gezellig geknutseld.

Bibliotheek Eemland: ,,Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig Voorleesfeestjes.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie