Gluren bij de Buren
Gluren bij de Buren Benjamin Hull

Programma van Gluren bij de Buren nu online te vinden

21 juni 2022 om 15:35 Activiteiten

AMERSFOORT Op zondag 3 juli gooien 1.500 hosts hun deuren en tuinhekken wagenwijd open en zullen er optredens van lokale podiumkunstenaars te zien zijn in huiskamers en tuinen verspreid over de gemeente. Ook Amersfoort doet mee aan dit muziekspektakel. Het programma van Gluren bij de Buren is nu uit te pluizen op www.glurenbijdeburen.nl.

Op elke deelnemende locatie treedt een act drie keer op tussen 13:00 uur en 18:00 uur. In totaal zijn er 4.500 optredens op 1.500 locaties. Hoofdpartner van Gluren bij de Buren is dit jaar SPAR, bekend van de winkels in dorpen, steden, langs de snelweg, op universiteiten en hogescholen en op vakantieparken. John van der Ent, Algemeen Directeur van SPAR: ,,Onze kracht als gemakswinkel ligt in de lokale aanpak. Net zoals Gluren bij de Buren dat doet. Daarom dragen wij graag bij aan de ontmoeting en verbinding tussen bewoners binnen verschillende wijken en gemeenten die meedoen.”

GLUURROUTE Op de website is het volledige en meest actuele programma te vinden, met landelijk in totaal maarliefst 1500 deelnemende locaties om een weg door te banen! Ook kan er een eigen route uitgestippeld worden om te printen of om te delen met goede buren en verre vrienden en samen te gaan gluren. Gluren bij de Buren is op zondag 3 juli 2022 van 13:00 - 18:00 uur. Entree: pay what you can. Reserveren is niet nodig. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie