De warming-up van de editie in 2016 (Archieffoto).
De warming-up van de editie in 2016 (Archieffoto). Cees Wouda

Harun Keskin geeft startschot Businessloop voor Toon Hermans Huis

Activiteiten

AMERSFOORT Harun Keskin, voormalig raadslid uit Amersfoort en lid van het Comité van Aanbeveling van het Toon Hermans Huis Amersfoort, geeft vrijdag 17 juni op het terrein van Het Nieuwe Eemland rond 15.30 uur het startschot voor de Businessloop Amersfoort. 

Voorzitter Martin Bauman is blij met de komst van Harun: ,,Het is fantastisch dat hij op deze manier zijn betrokkenheid toont voor de Businessloop en het Toon Hermans Huis Amersfoort.”

De Businessloop Amersfoort, gesteund door een groot aantal Amersfoortse bedrijven en instellingen, biedt ook dit jaar weer de mogelijkheid om samen met collega’s een sportieve prestatie neer te zetten. Maar het wil meer zijn dan een hardloopwedstrijd. Na afloop is er gelegenheid om tijdens een gezellige barbecue te netwerken. Een combinatie voor bedrijfsteams en individuele lopers. En dat allemaal voor een goed doel: het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Gonda Peters, bestuursvoorzitter van het Toon Hermans Huis Amersfoort, is blij met de Businessloop en de komst van Harun: ,,Als goede doelenorganisatie zonder structurele subsidie, zijn wij in grote mate afhankelijk van de betrokkenheid van lokale bedrijven en instellingen. Daarom zijn wij blij dat ook dit jaar de Businessloop Amersfoort ons heeft uitgekozen om te steunen. Met dat geld kunnen wij bijdragen in de groeiende behoefte om in de directe omgeving, zorg en ondersteuning te bieden bij kanker.”

Aanmelden als bedrijfsteam of individueel kan via www.businessloop.nl voor de 5 of 10 kilometerafstand en na afloop is de (team)prestatie terug te zien tijdens de barbecue.

advertentie