Aankomende vrijdagavond 29 oktober is de Halloweenoptocht en zal het spookhuis ook geopend zijn van 16.00 tot 20.30 uur.
Aankomende vrijdagavond 29 oktober is de Halloweenoptocht en zal het spookhuis ook geopend zijn van 16.00 tot 20.30 uur. Winkelcentrum Emiclaer

Winkelcentrum Emiclaer in teken van Halloween

Activiteiten

AMERSFOORT Halloween komt naar Nederland en ook naar winkelcentrum Emiclaer. Steeds meer wordt Halloween omarmd als een feest dat, overgewaaid vanuit Amerika, hier wordt ‘gevierd’. Traditioneel was Halloween een feest voorafgaand aan Allerheiligen en was een moment om de overledenen te eren. Nu is het een feest voor de kinderen die dan verkleed de deuren afgaan om snoep op te  halen. 

Winkelcentrum Emiclaer heeft al sinds enkele jaren een Halloween lampionnenoptocht die werd georganiseerd door the Blueberry. Dit jaar is de optocht uitgebreid met een echt spookhuis in één van de winkels op Emiclaer. 

OPTOCHT ROND VIJVER Vrijdagavond 29 oktober is de Halloweenoptocht en zal het spookhuis ook geopend zijn van 16.00 tot 20.30 uur. De laatste dag dat het spookhuis open is, is op zaterdag 30 oktober van 13.00 tot 16.30 uur.
Vanavond kunnen deelnemers aan de optocht verzamelen van 18.30 uur tot 18.45 uur in het winkelcentrum bij de vijver.

SCHMINKEN EN LAMPIONNEN Voor het begin van de lampionnenoptocht kunnen de kinderen zich laten schminken en alvast hun kostuums aan iedereen laten zien.

Er worden lampionnen door de organisatie uitgedeeld (op=op). Abe de verhalenverteller komt langs om een spannend verhaal te vertellen bij de vijver voor de optocht begint. Alle kinderen die zich hebben opgegeven voor de optocht gaan dan een spannende optocht lopen rond de vijver van Emiclaer samen met diverse kinderhelden zoals Bert en Ernie van Sesamstraat. 

Uiteraard is er ook lekkers voor onderweg. De inschrijving voor de optocht is helaas al gesloten maar toeschouwers zijn natuurlijk altijd welkom langs de route van de lampionnenoptocht rond de vijver om de kostuums van de kinderen te bewonderen en te genieten van de ‘spookachtige’ sfeer. 

Kijk voor meer informatie op: https://www.emiclaer.nl/evenementen-emiclaer/halloween-in-emiclaer/

advertentie