Afbeelding
Bibliotheek Eemland

Tommy Wieringa, Sofie Lakmaker en Auke Hulst bij De Nacht van de Literatuur

11 juli 2021 om 12:02 Activiteiten

AMERSFOORT De Nacht van de Literatuur 2021 komt er weer aan. Op 18 september vanaf 20.00 verwelkomt ‘De Nacht van de Literatuur’ drie schrijvers in de Bibliotheek Eemland: Tommy Wieringa, Sofie Lakmaker en Auke Hulst. ,,Zij lezen voor uit eigen werk en zullen geïnterviewd worden over hun schrijverschap, hun recente werk en alles wat nog meer ter sprake komt.’’ Dit jaar wordt het festival in een aangepaste variant gehouden, door de nog geldende 

coronamaatregelen. 

Waar in eerdere edities het festival verspreid werd over meerdere locaties rondom het Spui en het Eemplein, heeft de organisatie besloten in verband met de coronamaatregelen, dit jaar het festival te organiseren op maar een locatie en met drie schrijvers. Het aantal toegestane bezoekers in het Eemhuis zal aangepast worden naar de dan geldende corona regels. ,,We hopen volgend jaar op zaterdag 12 maart 2022, als afsluiting van de Boekenweek, weer een volledig festival neer te kunnen zetten met meer auteurs en dichters en meerdere locaties,’’ meldt de organisatie.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de bibliotheek. De avond zal worden afgesloten met een afterparty in het KAdECafé.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie