Tuinvogels herkennen: een pimpelmees
Tuinvogels herkennen: een pimpelmees KNNV-Amersfoort e.o.

KNNV Minicursus Tuinvogels herkennen

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Welke vogels zie je in jouw tuin? Op donderdagavond 21 januari geeft de KNNV een gratis Minicursus Tuinvogels herkennen; online dus je kunt meedoen vanuit huis. Hiermee kun je ook succesvol meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling in het weekend van 29, 30 en 31 januari 2021.

Het verschil tussen de mus en de merel ken je misschien wel. Maar wat is het verschil tussen de pimpelmees en de koolmees? En zit er een huismus of heggenmus op de voedertafel? In samenwerking met Vogelbescherming Nederland geeft KNNV-Amersfoort e.o. een gratis Minicursus. Leer in één avond de tuinvogels herkennen, en hoe je meer vogels in jouw tuin krijgt.

De cursus wordt gegeven door Gert de Wit, van de KNNV-Amersfoort Vogelwerkgroep. Als de Coronamaatregelen het toelaten, volgt op zondagochtend 24 januari een korte veldoefening rondom de Groene Belevenis in Leusden, voor de liefhebbers, in samenwerking met andere leden van de KNNV Vogelwerkgroep.

Informatie:

Online Minicursus Tuinvogels herkennen, donderdag 21 januari 2021 van 19:30-21:30 uur. Details en aanmelden via www.knnv.nl/amersfoort. Na aanmelding ontvang je een Zoom-link waarmee je de cursus vanuit huis kunt volgen. Deelname is gratis.

advertentie
advertentie