BSO Plekkey zet zich in voor straatkinderen Midden-Amerika

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

De aankomende twee weken staan bij BSO Plekkey aan het Stadspark en Plekkey op de Berg in het teken van een inzamelingsactie voor stichting Bosma.

Niet alle kinderen kunnen naar school, hebben een dak boven hun hoofd of hebben elke dag voldoende te eten. Veel kinderen in Honduras leven op straat, zijn verslaafd aan lijmsnuiven en brengen de dagen door met stelen en het zoeken naar eten.

Stichting Bosma (Begeleiding en opvang van straatkinderen in Midden-Amerika) zamelt geld in om deze kinderen op te vangen, te begeleiden en educatie aan te bieden.

BSO Plekkey aan het Stadspark en Plekkey op de Berg organiseren van maandag 3 maart t/m vrijdag 14 maart een inzamelingsactie voor Stichting Bosma. Het geld zal ten goede komen aan straatkinderen in Honduras.

Gedurende de inzamelingsperiode zullen voor de BSO kinderen een aantal activiteiten in het teken van de actie aangeboden worden. Zo is er de mogelijkheid om te Skypen met kinderen in Honduras, wordt er geknutseld met kosteloos materiaal, worden er actieposters gemaakt en zullen de kinderen samen met de coaches de lege flessen naar de winkels brengen.

U kunt uw lege statiegeldflessen of statiegeldbonnen inleveren op één van de locaties (van 8.30-19.00 uur). In de BSO ruimtes zullen grote bakken staan waar de flessen in worden verzameld:

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie