Beelden van Radiologie en Nucleaire Geneeskunde nu ook digitaal te ontvangen
Beelden van Radiologie en Nucleaire Geneeskunde nu ook digitaal te ontvangen Meander Medisch Centrum

Beelden van Radiologie en Nucleaire Geneeskunde nu ook digitaal te ontvangen

17 mei 2023 om 11:23 Gezondheid-MeanderMC

In Meander Medisch Centrum kunnen patiënten terecht voor verschillende diagnostische onderzoeken, zoals bijvoorbeeld röntgenfoto’s en echografieën. De beelden en verslagen van deze onderzoeken op afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde van Meander zijn sinds kort op een nieuwe manier te ontvangen: via een beveiligde downloadlink.

Patiënten ontvangen na hun aanvraag in het patiëntenportaal MijnMeander of via de website een mail van Zorgbericht met een link om de beelden te downloaden. De beelden zijn versleuteld en kunnen geopend worden met een beveiligingscode. In tegenstelling tot een DVD, waaraan kosten zijn verbonden, is een downloadlink gratis.

Het is al langer mogelijk om beelden van onderzoeken in Meander per DVD te ontvangen. In het aanvraagformulier kunt u aangeven of u de DVD persoonlijk wil afhalen in Meander of dat de DVD wordt opgestuurd naar het huisadres. Daarnaast blijft het uiteraard mogelijk de uitslagen (geen beeldmateriaal) van onderzoeken te bekijken via het patiëntenportaal MijnMeander.
Het opvragen van de beelden van Radiologie & Nucleaire Geneeskunde via een downloadlink of DVD gaat via een formulier op onze website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie