Internationaal Hooglands Judotoernooi in volle actie
Internationaal Hooglands Judotoernooi in volle actie SJAH

26ste Summaview: internationaal Hooglands judotoernooi

17 januari 2020 om 12:58 Vechtsporten Deel je nieuws

Zondag 2 februari 2020 organiseert de nieuwe Stichting Judo Support 033 (een samensmelting van de Stichting Judoactiviteiten Hoogland en de stichting Topjudo Leusden) voor de 26e keer het Internationaal Hooglands Judotoernooi. Ondanks dat we eigenlijk vorig jaar, na de 25e editie, zouden stoppen heeft de nieuwe stichting toch een doorstart gemaakt van het toernooi. En ook dit jaar vindt het goed georganiseerde en gezellige toernooi plaats in Sporthal de Bieshaar te Hoogland.

Na de opening om 09.00 uur zullen er op vijf wedstrijdmatten ruim 350 judoka’s in de leeftijdsgroepen -10 jaar, -12 jaar en -15 jaar strijden om de hoogste eer. Naast de ongeveer 25 judoka’s van Theo Meijer Sport Amersfoort en Leusden zullen er judoka’s uit Duitsland (helaas zijn dat dit jaar de enige buitenlandse deelnemers) en heel Nederland op de mat verschijnen. Na een dag vol spannende wedstrijden zal het toernooi rond 17.00 uur, na de laatste prijsuitreiking,  weer ten einde zijn.

Natuurlijk is zo’n groot Internationaal judotoernooi niet te organiseren zonder de vele clubvrijwilligers, JBN scheidsrechters, EHBO en sponsors. We zijn dan ook heel blij met onze nieuwe hoofdsponsor Summaview consulting BV en al onze trouwe sponsors, LSC Containers, Pannenkoekenhuys In den Gloeiende Gerrit, AVT logistics BV, SHARK fit & vitaal en ViAaV audiovisuele dienstverlening. Daarnaast bedanken wij natuurlijk ook alle andere sponsors voor hun steun.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie