Bastion Hotel Amersfoort
Bastion Hotel Amersfoort Fred Stam Amersfoort

Bastion Hotel Amersfoort gestart

21 december 2021 om 18:12 Lokaal Deel je nieuws

Kort voor de feestdagen van 2021 is “Bastion Hotels Nederland” gestart met de bouw van haar 35e hotel in Nederland te Amersfoort.
Met enige vertraging is Bouwbedrijf Van Grunsven uit Nijmegen de uitvoerende bouwaannemer voor dit tweede hotel in de provincie Utrecht, dat tevens haar tweede hotel voor deze opdrachtgever betekent, gestart met haar bouwactiviteiten.
Eerder werd 2021 het Bastion Hotel Nijmegen, in (ver)nieuwbouw, opgeleverd.  

Naar verluidt worden de eerste gasten eind 2022 welkom geheten, in dit slanke hotel aan de Windturbine 10 op het bedrijventerrein
De Wieken-Vinkenhoef te Amersfoort.
Een unieke en goed bereikbare locatie aan de A1/A28,  in één van de oksels van het klaverblad Hoevelaken.
 

Een reguliere (gemeentelijke) behandelingsprocedure in verband met een afwijking in het bestemmingsplan was de oorzaak de vertraging; de website van “Bastion Hotels” spreekt namelijk nog van een opening in begin 2022.
Het hotel kent zeven “woonlagen” met in totaal 138 tweepersoonskamers.

Een reguliere (gemeentelijke) behandelingsprocedure in verband met een afwijking in het bestemmingsplan was de oorzaak de vertraging;
de website van “Bastion Hotels” spreekt namelijk nog van een opening in begin 2022. Het hotel kent zeven “woonlagen” met in totaal
138 tweepersoonskamers.

“Bastion Hotels focust zich sinds 1986 op de basisbehoeftes van haar gasten: een goed bed, warme douche en een lekkere maaltijd.
Zo kan de keten haar kwaliteit waarborgen en prijzen scherp houden. Deze no-nonsense aanpak wordt niet alleen gewaardeerd door zakelijke gasten; ook vriendengroepen, stedentrippers, concertgangers en andere Leisure gasten kiezen steeds vaker voor Bastion Hotels.
De keten bestaat thans uit 34 hotels met meer dan 3.300 kamers. De laatste nieuwbouw was de locatie Arnhem in 2020.”

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie