Scapino Ballet Rotterdam
Scapino Ballet Rotterdam Scapino Ballet Rotterdam

Scapino Ballet Rotterdam komt met een bijzondere voorstelling naar Flint

24 oktober 2019 om 11:37 Podiumkunsten Deel je nieuws

'De mysteries van de mens' is het vraagstuk dat de rijzende ster en Spaanse choreograaf Marcos Morau verwerkte in ‘Cathedral’. Het is een nieuwe grote productie voor Scapino Ballet Rotterdam dat zaterdag 9 november te zien is in Flint. Het stuk is geïnspireerd door de muziek van de wereldberoemde componist Arvo Pärt.

‘Cathedral’ laat een wereld zien, waarin het leven wordt beheerst door digitale technieken. De voorstelling roept gevoelens op over de essentie van het bestaan. Over het mysterie van de mens in de grootsheid van de natuur en het oneindige heelal. Met de spirituele muziek van Arvo Pärt als hartslag, gaan Morau en de dansers opzoek naar wat ons nou menselijk maakt.

De dansers worden in een imponerend toneelbeeld gezet met levensgrote videoprojecties en theatrale kostuums. De ontmoeting met een metershoge meteoor op het toneel vormt het raadselachtige begin van een bijzondere dansvoorstelling. De muziek van Arvo Pärt, dat live uitgevoerd wordt door Sinfonia Rotterdam draagt bij aan het theatrale en intense karakter van deze voorstelling.

Kaarten                                                           

Kaarten voor Scapino Ballet Rotterdam zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie