Afbeelding
Kosmos Uitgevers

Lifestyleblogger Cynthia Schultz laat zien hoe fijn wandelen kan zijn

4 augustus 2020 om 19:00 Beauty & Lifestyle

AMERSFOORT Wat is gratis, gezond voor je koppie en zorgt ervoor dat je fit en slank(er) wordt? Wandelen! Maar waarom doen we dat eigenlijk veel te weinig? Vaak is er net even een duwtje in de rug nodig om daadwerkelijk te gaan wandelen. In Wandellust laat lifestyleblogger Cynthia Schultz zien hoe fijn wandelen kan zijn. Laat je inspireren en ga ook wandelen.

Wandelen is fantastisch. Het is makkelijk, je hebt er niks voor nodig behalve een paar prettige schoenen, en terwijl je loopt maak je ook nog eens je hoofd leeg. Terwijl je loopt houd je ook je lichaam gezond. Oftewel: wandelen is goed voor lichaam en geest. Cynthia laat in haar boek Wandellust meer dan twintig van haar favoriete wandelplekken in Nederland zien.

Dit artikel is een samenwerking met Beautyweb. De komende tijd zult u meer van deze artikelen lezen op deze website.

PRAKTISCHE INFORMATIE De beschreven wandelingen zijn voorzien van prachtige foto’s (van de natuur, van Cynthia zelf, van haar hond Kees), maar ook van heel praktische informatie, bijvoorbeeld waar je kunt parkeren, of je er met het ov kunt komen, en of je je hond (al dan niet aangelijnd) mee mag nemen. Ook geeft ze informatie over horeca in de omgeving. Heeft een natuurgebied een website, dan staat deze ook vermeld.

WANDELLOCATIES Geen (veel te) lange routes van 25 kilometer, maar gewoon mooie wandellocaties met bijbehorende hotspots zoals cafés & restaurants. Van de Soesterduinen (waar honden grotendeels los mogen lopen) tot Zoutelande en Texel, en van Maastricht tot het Noordlaarderbos en de Oostvaardersplassen, door heel Nederland weet Cynthia de mooiste plekken te vinden en te beschrijven. Handig als je in Nederland op vakantie gaat en eens in een nieuwe omgeving wilt wandelen.

OVER CYNTHIA Cynthia Schultz is een succesvol lifestyleblogger, bekend geworden als Miss Lipgloss. Sinds 2018 helpt ze mensen meer structuur aan te brengen in hun leven met haar Structuurjunkie-planners en trainingen efficiënter werken. Wandelen is een van de mooiste manieren om te ontspannen en tegelijkertijd productiever en creatiever te worden. Cynthia wandelt dagelijks anderhalf uur en heeft de mooiste plekken om te wandelen in Wandellust beschreven.

TOEGANKELIJK BOEK Ook deelt Cynthia haar tips om (meer) te wandelen, te vogelen, wandelmeditatie, ‘weekendwandelen en wijn’, en komt ook boswachter Tim aan het woord met tips. Wandellust is daardoor een heel fijn en toegankelijk boek voor iedereen die zich voor heeft genomen om wat meer in beweging te komen en tegelijkertijd lekker buiten te zijn, maar ook graag wat moois wil zien.

Wandellust, Cynthia Schultz, ISBN 9789021575018, Kosmos Uitgevers, publicatiedatum: 26 mei 2020. Kijk voor meer informatie op https://www.kosmosuitgevers.nl/boek/wandellust/

Wat is Beautyweb?
‘Beauty’ is natuurlijk een zeer breed begrip, reden waarom BeautyWeb is onderverdeeld in een zevental hoofdgroepen: Nagels, Make-up, Huid, Voeten, Haar, Gezondheid en Voeding. Binnen elke hoofdgroep komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde waar de belangstellende bezoeker onmiddellijk zijn of haar voordeel mee kan doen. Dit gaat van behandelmethoden en nieuwe producten via praktische tips en adviezen naar opvallende nieuwtjes uit binnen- en buitenland, een agenda van beurzen en evenementen op beautygebied en een forum, waar men met alle vragen en problemen op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging terecht kan.

Wie belangstelling heeft voor alles wat te maken heeft met uiterlijke verzorging vindt een schat aan direct bruikbare informatie op de site www.beautyweb.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie