Wijkagent Diederik Heuveling regelde de pan, maar liet het daar niet alleen bij.
Wijkagent Diederik Heuveling regelde de pan, maar liet het daar niet alleen bij. Wijkagenten Binnenstad Amersfoort

Wijkagent Diederik Heuveling bakt visjes voor daklozen

17 mei 2023 om 12:30 Overig

AMERSFOORT ,,Beloofd is beloofd! Wat een tijdje geleden begon als een grapje, waar ik ooit een toezegging heb gedaan, werd afgelopen weekend ingelost”, kijkt wijkagent Diederik Heuveling tevreden terug.

,,Ik heb al wel eens iets gepost over ‘straatadvocaat’ René Slotboom. Hij zet zit elke dag volledig en belangeloos In voor de (ex) dak- en thuislozen van Amersfoort. Hij vertelde dat er iemand ooit vis voor hem regelde voor de daklozen. Echter had hij geen bakpan. Ik vertelde René dat ik die wel heb en dat hij deze wel zou kunnen lenen.” ,,Ik regel alles, maar dan kom je de vis ook zelf bakken”, luidde het snelle antwoord van Slotboom.  

Dat was voor onze wijkagent in de binnenstad geen probleem: ,,En voordat ik het wist, was alles al geregeld met verschillende sponsors en vrijwilligers. Beloofd is beloofd. Dus heb de vis gebakken voor iedereen die langs kwam. Het was voor sommigen misschien even een situatie die niet dagelijks plaatsvindt, maar gelukkig iedereen enthousiast. Wat een geslaagde dag.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie