Afbeelding
Politie Amersfoort

Dames aangehouden die in het bezit waren van tassen vol gestolen kleding

17 oktober 2020 om 21:50 Overig

AMERSFOORT De politie in Amersfoort heeft twee vrouwen aangehouden die zaterdagmiddag op strooptocht zijn geweest. De dames hadden enorm veel kleding gestolen.

door Jeroen van der Veer

Zeker tien tassen met spullen werden bij het duo aangetroffen. Zij sloegen deze op in een voertuig, waarna ze verder gingen met stelen. ,,De twee hebben vandaag meerdere winkeldiefstallen gepleegd”, laat de politie uit Amersfoort weten. ,,Wij zijn nog wel even zoet met deze zaak.”

Naast uitzoeken waar de spullen vandaan komen, is de politie ook nog op jacht naar een derde en mogelijk vierde dader. Of de burgernetmelding van vanmiddag met de zaak te maken heeft, is nog niet bekend. 






View this post on Instagram









Een groot deel van onze late dienst, zijn we met meerdere collega’s druk geweest met een onderzoek naar meerdere vrouwen die in Amersfoort op strooptocht zijn geweest. Deze vrouwen hebben op zaterdagmiddag meerdere winkeldiefstallen gepleegd. De politie heeft 2 vrouwen aangehouden en veel spullen in beslag genomen ten behoeve van het lopende onderzoek. Hier op de foto te zien. We zijn nog opzoek naar in ieder geval een derde verdachte met het volgende signalement: Een donker getinte vrouw, geheel in het zwart gekleed, zwart/witte sportschoenen en stijl zwart haar. Zolang het voor het onderzoek nodig is, zullen de 2 aangehouden verdachten ondergebracht worden in het cellencomplex in Houten. ^TP

A post shared by  politie_amersfoort_noord (@politie_amersfoort_noord) on

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie