Afbeelding
Jeroen van der Veer

Man uit Bunschoten aangehouden die wegreed na ongeluk in Amersfoort

30 juni 2021 om 11:45 Ongeval

AMERSFOORT De automobilist die op de vlucht sloeg na een ongeluk is door de politie gearresteerd. Zondagmiddag rond 14.15 uur botste een voertuig op de Van Randwijcklaan tegen een 52-jarige motorrijder uit Amersfoort en liet de man gewond achter. Dinsdagmorgen kon de politie een 28-jarige man uit Bunschoten aanhouden.

door Jeroen van der Veer

Direct na het ongeluk werd burgernet ingeschakeld en hoopte de politie op die manier de wegrijder te lokaliseren. Dit leverde onder andere bruikbare camerabeelden op en belangrijke gegevens over het kenteken. Maandag werd -mede door de tips- de auto van de verdachte gevonden en in beslag genomen. Dinsdag 29 juni volgde uiteindelijk ook de arrestatie van de verdachte zelf. Het gaat om een 28-jarige man uit Bunschoten.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek om een volledig beeld te krijgen van de gebeurtenis. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de informatie die door alerte burgers is gegeven. De verdachte zit momenteel nog vast. Met het slachtoffer gaat het naar omstandigheden goed.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie