Afbeelding
Wim Bouwer/Facebook

Amersfoorters delen massaal onverzekerde ‘doorrijder’ na aanrijding

Misdaad

AMERSFOORT Amersfoorter Wim Bouwer heeft op Facebook een oproep geplaatst om te kunnen achterhalen wie de chauffeur was waar hij in donderdag rond 18.00 uur mee botsing kwam op de Hogeweg.

De man zou hebben geopperd iets verderop aan de kant te gaan staan, om daarna ‘alles te regelen’. ,,Ik heb eerst nog twee foto’s gemaakt van de situatie en ben toen vijftig meter verderop in een inham gestopt. Maar meneer reed doodleuk door en was niet meer te achterhalen. Wie herkent deze man of deze auto? Kijk niet naar de kentekenplaten, want die zijn vals volgens de politie.”

Behalve valse kentekens op de auto, zou de man ook onverzekerd rondrijden; ,,Dit soort mensen zijn het laagste van het laagste. Stel dat ze iemand verwonden, dan moet diegene maar zien hoe hij verder leeft. Gelukkig heb ik alleen schade, maar volgens de politie maakt de man zich schuldig aan twee misdrijven: doorrijden na een aanrijding en rijden met valse kentekenplaten.”

Bouwer vroeg om zijn Facebookoproep te delen in de hoop zijn identiteit te kunnen achterhalen en daar werd massaal gehoor aan gegeven.


advertentie
advertentie