Slapende reus HVC is gretig en haalt grote namen naar Amersfoort: ‘Iedereen begint op nul’

12 mei 2021 om 07:48 Voetbal HVC Amersfoort
Hoofdtrainer Carel van de Velde en voorzitter Leendert Veldmeijer.
Hoofdtrainer Carel van de Velde en voorzitter Leendert Veldmeijer.

AMERSFOORT Wie aankomend seizoen wil genieten van enkele grote voetbalnamen, moet zeker even langs het sportcomplex van HVC gaan. Met ex-prof Carel van de Velde aan het roer kan de liefhebber vuurwerk verwachten en daarnaast zijn meerdere grote namen naar de vierdeklasser gehaald. Henk Baum, Martijn Schilthuis, Brayton Biekman, Leroy Glavimans, Ferry de Smalen, Joey Godee gaven al hun ja-woord en zelfs Kiki Musampa is al enkele keren op Sportpark Zielhorst gezien.

Diverse Amersfoorters vragen zich af hoe het toch mogelijk is; nog niet zo lang geleden ging het financieel niet goed met de club en nu komen er steeds grotere voetbalnamen naar de vereniging met een rijke historie. Waar vrijwel iedereen verbaasd lijkt, is Carel van de Velde dat niet. ,,Er gebeurt hier iets moois en spelers willen daar onderdeel..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.