Feeëriek Amersfoort te zien in muzikale winterafvaarten

25 november 2022 om 08:00 Muziek Adriënne Nijssen
Harm Schuring, Paul Koks en Ton Kool, vrijwilligers van Waterlijn
Harm Schuring, Paul Koks en Ton Kool, vrijwilligers van Waterlijn

AMERSFOORT Stichting Waterlijn, een vrijwilligersorganisatie die rondvaarten door de Amersfoortse grachten organiseert, en al verschillende keren het ‘Leukste Uitje’ van de provincie Utrecht was, kennen we natuurlijk allemaal. Maar we kennen die rondvaarten vooral van vaarten van de zomer. Dit jaar zijn er ook een aantal vaarten in de winter, waaronder twee muzikale kerstvaarten.

,,We organiseren deze vaarten omdat we denken dat mensen het leuk vinden. We hebben er zelf ook veel plezier in,” zeggen Paul Koks en Harm Schuring, twee leden van de themavaartenwerkgroep. Tijdens corona wilde de stichting graag zichtbaar blijven in de stad. ,,Mensen waren bang, ook een aantal van onze vrijwilligers. We zijn in die tijd gaan ki..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.