Amersfoorts Jeugd Orkest bestaat 60 jaar

21 jun, 07:45 Muziek
AJO
Het Amersfoorts Jeugd Orkest viert op 3 juli het zestig jarig jubileum met een feestelijk jubileumconcert in het Leerhotel.
Het Amersfoorts Jeugd Orkest viert op 3 juli het zestig jarig jubileum met een feestelijk jubileumconcert in het Leerhotel.

AMERSFOORT Het Amersfoorts Jeugd Orkest viert op zondag 3 juli het zestig jarig jubileum met een feestelijk jubileumconcert. Het wordt voor het AJO een dag vol muziek en ontmoeting. In de ochtend zullen twee oud-ledenorkesten onder leiding van de twee voormalige AJO dirigenten Qui van Woerdekom en Peter Vinken terug kijken in de tijd. Die ochtend-repetities zullen rond het middaguur leiden tot twee korte presentaties voor elkaar en alle niet-spelende oud-leden. Dirigent van het eerste uur Qui van Woerdekom zal een compilatie van thematisch materiaal uit zijn vijfentwintig jaar bij het AJO laten horen. Speciaal voor deze jubileumbezetting maakte de Amersfoortse componist/musicus Thijs Borsten de verbindende muziek. Peter Vinken zet het ..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.