Koetshuis Randenbroek
Koetshuis Randenbroek Kees Geelhoed

Verhalen in het bos

zondag 1 oktober 2023 14:30 tot 16:30

Park Randenbroek trekt zijn herfsttooi aan en vormt het schitterende decor voor storytelling in Koetshuis Randenbroek. Vijf vertellers brengen verhalen ten gehore, geïnspireerd door windvlagen, vallend gebladerte en de wisseling der seizoenen.

Op zondagmiddag 1 oktober kunt u luisteren naar Alice van Dam, Vincent Zijffers, Melanie Plag, Bart Corduwener en Jet de Roode. De verhalen worden afgewisseld met live muziek van Linda Hessing en halverwege is er een pauze waarin u kunt genieten van een drankje.

Laat u betoveren door de magie van het vertelde verhaal op een sprookjesachtige locatie!

Voor wie: iedereen van 7 tot 107 jaar.

Koetshuis Randenbroek (het poppentheater), Heiligenbergerweg 119 Amersfoort

Zondag 1 oktober 2022 14.30 – 16.30 uur, deur open om 14.00 uur

Reserveren kan via info@theatertoermalijn.nl

Toegang: bijdrage in de hoed

Locatie