Na vier maanden verbouwen opent op 30 juli het Cigo-concept nieuwe stijl aan de Noordewierweg.
Na vier maanden verbouwen opent op 30 juli het Cigo-concept nieuwe stijl aan de Noordewierweg. Arjan Klaver

Cigo-concept nieuwe stijl

3 augustus 2018 om 10:25 Nieuws

AMERSFOORT De traditionele retail zal mee moeten veranderen met de marktbeleving en het aankoopgedrag van de consument om tegenwicht te kunnen bieden aan elektronisch zakendoen. En dat weet ondernemer Victor Sanders als geen ander. Na vier maanden verbouwing rolt hij vanaf 30 juli aanstaande, samen met zijn compagnon Carlos Ghaly, het Cigo-concept nieuwe stijl uit aan de Noordewierweg: Cigars 'n More „We voelen ons nu al opgenomen in het Soesterkwartier."

Arjan Klaver

Dit zegt Sanders te midden van zijn compleet nieuw ingerichte winkel aan de Noordewierweg. Over een paar dagen kunnen klanten de vertrouwde geur van de ochtendkrant en tabak opsnuiven. Opvallend is dat de winkel veel meer biedt dan het assortiment dat de vorige eigenaar in de schappen had.

ONDERSCHEIDEND „Wij zijn onderdeel van de Cigo-formule met bijna tweehonderd winkels in Nederland", legt Sanders uit. In het recente verleden heeft hij dergelijke vernieuwende concepten uitgerold in Arnhem, Utrecht en Waalwijk. „Onderscheidend zijn is onze drijfveer. Wat ons aansprak is dat in deze franchise-formule de ondernemer de vrijheid krijgt om het assortiment en marketingactiviteiten uit te breiden die toegespitst zijn op de lokale doelgroep. En het resultaat is hier zichtbaar: Cigars 'n More. Een shop in shop. Natuurlijk verkopen we alles op het gebied van rookwaren, e-smoking, zoetwaren, wenskaarten, lectuur, buitenlandse kranten, agenda's en kalenders, cadeaubonnen en -artikelen. En uiteraard zijn we weer het adres waar een gokje gewaagd kan worden. Denk aan staatsloten, lotto en krasloten."

POSTZAKEN ,,Voor veel inwoners van het Soesterkwartier was het even behelpen maar bij Cigars 'n More kunnen ook alle postzaken weer worden behandeld. Kortom, wij zijn een winkel waar men bijna altijd kan slagen. We hebben het assortiment uitgebreid zodat alles naadloos aansluit op de consumentenbehoefte die per minuut kan verschillen. Zo hebben we ook koekjes en lekkere knabbels. Consumenten zijn verrast dat we ook een buurtwinkel zijn voor alle kleine benodigdheden, naar de supermarkt gaan is niet meer nodig. Denk aan een pizza, snacks, frisdranken, batterij of vuilniszak. Wel zo handig en gemak dient de mens. Daar koppelen we graag een flinke dosis klantvriendelijkheid aan vast. Dat begint al met een kopje koffie voor degene die daar even behoefte aan heeft. Een luisterend oor voor een klant hoort daar zeker bij. Daarnaast zijn we elke werkdag open van 8.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds. In de aanloop naar de opening hebben we al een heleboel leuke reacties gehad."

i [Cigars 'n More (Cigo), Noordewierweg 157, 3812 DE Amersfoort, 06-33401618.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie